Foutcodes uitlezen

//Foutcodes uitlezen
Foutcodes uitlezen2018-09-10T11:44:15+00:00

Voorkom kostbare reparaties met het uitlezen van de foutcodes.

Niet direct zichtbaar, wel belangrijk. En tijdelijk gratis!

UitlezenFoutCodes_150x150Steeds vaker komt het voor dat er storingen in de auto zijn die niet handmatig ontdekt kunnen worden. Het zijn storingen die niet zichtbaar zijn. Dit kan onder andere komen door een losse stekker, zwakke voeding, slechte massa of een defecte sensor. Zo’n storing wordt door de auto opgeslagen d.m.v. een foutcode.

Autoservice Sint Pancras beschikt over de juiste diagnoseapparatuur om de foutcodes uit te lezen. En het uitlezen van de foutcodes doen we tijdelijk geheel gratis. Dat is één van de aantrekkelijke aanbiedingen.

Voorkomen is beter dan genezen.

Elektronische diagnose bij garage Autoservice WognumDoor het regelmatig uitlezen van de foutcodes kunnen storingen worden gedetecteerd voordat ze aanzienlijke schade veroorzaken. Maar foutcodes kunnen ook tot extra brandstofverbruik leiden. Te denken valt dan aan foutcodes voor het roetfilter, de katalysator en motormanagement.

Ook als er geen waarschuwingslampje brandt, verzamelt de auto informatie omtrent eventuele problemen. Door het laten uitlezen van de foutcodes voorkomt u dat er een lampje op een ongewenst moment gaat branden en bent u beter op de situatie voorbereid. Dat is het voordeel van het tijdig uitlezen van de foutcodes.

Autoservice Sint Pancras beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur én vakkundige technici om uw auto uit te lezen.

Uitlezen foutcodes

€ 0,-
  • t/m 31 oktober 2018.

Veel gestelde vragen over het uitlezen van een foutcode

Alle moderne auto’s zijn voorzien van een een Electronic Control Unit (ECU). Dit is een computer aan boord. Auto’s zijn door de elektronica veel comfortabeler, zuiniger en veiliger worden.

De elektronica meet continu of de auto op alle punten goed functioneert. Wordt er een waarde gemeten die niet klopt, bijvoorbeeld een te lage accuspanning, dan gaat het lampje op het dashboard branden en wordt een foutcode opgeslagen. Deze foutcode geeft aan wat en waar niet goed functioneert.

Wij kunnen in principe voor alle merken en types de foutcode uitlezen. Waaronder:

foutcodes uitlezen voor Alfa Romeo, foutcodes uitlezen voor Audi, foutcodes uitlezen voor BMW, foutcodes uitlezen voor Chevrolet, foutcodes uitlezen voor Chrysler, foutcodes uitlezen voor Citroën, foutcodes uitlezen voor Dacia, foutcodes uitlezen voor Daewoo, foutcodes uitlezen voor Daihatsu, foutcodes uitlezen voor Dodge, foutcodes uitlezen voor Fiat, foutcodes uitlezen voor Ford, foutcodes uitlezen voor Honda, foutcodes uitlezen voor Hyundai, foutcodes uitlezen voor Jaguar, foutcodes uitlezen voor Jeep, foutcodes uitlezen voor Kia, foutcodes uitlezen voor Land Rover, foutcodes uitlezen voor Lexus, foutcodes uitlezen voor Mazda, foutcodes uitlezen voor Mercedes-Benz, foutcodes uitlezen voor MINI, foutcodes uitlezen voor Mitsubishi, foutcodes uitlezen voor Nissan, foutcodes uitlezen voor Opel, foutcodes uitlezen voor Peugeot, foutcodes uitlezen voor Renault, foutcodes uitlezen voor Saab, foutcodes uitlezen voor Seat, foutcodes uitlezen voor Skoda, foutcodes uitlezen voor Smart, foutcodes uitlezen voor Subaru, foutcodes uitlezen voor Suzuki, foutcodes uitlezen voor Toyota, foutcodes uitlezen voor Volkswagen en foutcodes uitlezen voor Volvo.

Met het uitlezen van de foutcode weet u wat de oorzaak van de storing is. Als voor het oplossen van de storing een reparatie nodig is dan doen wij u hiervoor een scherp voorstel. Zo kunt u weer gerust, en niet te duur, de weg op!

Uw privacy instellingen

Pas uw privacy instellingen aan of bekijk onze privacyverklaring.

Privacyverklaring. | Sluiten.
Instellingen
error: Beschermde content.